× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум

scorpo
01 август 2011

Всеки VIP потребител играе срещу всички потребители С точки, ако е започнал игра от "бързо търсене" чрез натискане на бутона "Започни игра" от страницата на играта.
Ако не желаете да сте на тази маса, може да я напуснете преди да са изтекли 10-те секунди от хикса на играта и да си започнете от начало!

Всички игри, които са с покани, са БЕЗ точки, с изключение при игра на Белот.
ЗА БЕЛОТ:
Ако желаете да играете с партньор, може да го поканите и така ще играете с точки (ако сте VIP). При приемане на поканата от един играч, другите покани за белот (ако сте изпратили) ще бъдат отказани автоматично.
Остава възможността да си направите маса за белот само с ваши приятели, като тази игра ще е без точки.
Така вече няма да има сегашната практика за каквито и да е било измами с прехвърляне на точки и по-бързо ще се намират противници за игра.
Играта започва автоматично след зареждането на играта от всички играчи, няма да има домакин който да може да гони от масата.

В белота е променена логиката за раздаване на карти като е оптимизирано падането на карета и квинти.

Преди да се напише мнение по темата нека се помисли за ползите от това, а главно винаги да има с кой да играеш, което според вас е главният проблем.

Камерата и микрофона може да се пускат само ако сте приятели за да се избегнат обиди и нежелани излъчвания.

Премахни рекламата

aleksandra80
03 август 2011

vas- Моля удължете времето за мислене на играча дали иска да остане на масата или не. За 10 секунди е трудно да се видят хората на масата и са се реагира дали искаме да играем на тази маса или не.

DUCAT
03 август 2011

Brocks-Подкрепям те,никак не е приятно да започнеш играта с слабаци или с по нисък ранг и да нямаш избор да се гони.На нищо не мяза вече ще стане както в фортето със много напуснали или прекратили започната игра ,защото партньорите не са от една категория!

zzccgg
03 август 2011

Единственото,което трябва да се върне са камерта и микрофона vas,не е сериозно оправданието,че има малки деца всеки може да спре звукът и камерата

kaka_ti_
03 август 2011

Играеме за удоволствие,но ако останем 3 ма,,,тъпо е да играем с робот.Защо да не можем да пуснем случаен ,той нека реши дали да остане в нашата компания.емотикона

00359
03 август 2011

пуснете най накрая анкета за да ни убедите че промените които правите са добри или ви е страх че ще ви се покаже колко са недоумислени ?????

_transformer_
03 август 2011

vas-не виждам някъде да съм споменал за трикове или играчи от едно IP само обясних на човека че и да падне от такива без точки те няма да получат но на него ще му се отнематемотикона

NEVUZMOJNA
03 август 2011

Хайде юнаци.... къде е мик?емотиконакамерата?(dull)чата(dull)

Кошмар
03 август 2011

За мен в този саит има два проблема - 1. баланс на картите и 2.скаипарите....след последните промени не виждам те да са решени....защо играем с хора без то4ки на масите....свършва ми ВИП-а и не смятам да зареждам повече....

rockstar
03 август 2011

Уважаеми потребители ,

Последните няколко дни се случи нещо недопустимо – изпаднахме в ситуация, в която ние, като екип разработващ и развиващ сайта, да бъдем обвинени в тоталитаризъм, погазване правото на слово и квалифицирани , като „неграмотни, некъдърни и самозабравили се хора”.

Как се стигна дотук :
1. Бяха направени редица промени имащи ясни цели – по-бързо започване на игра, намаляване на възможностите за лични сексуални обиди (личните и аудио видео чатовете в игрите) . Всички тези промени са направени във връзка с политиката ни за развитие на сайта, а именно – създаване на място за игра и забавление, за състезание между противници, приятно място за комуникация с приятели или намирането на нови такива
2. Неспирни атаки от определени хора, които не могат да обяснят част от нещата които не харесват или искат да се върнат. Има неща ,които трябва да подобрим и ще го направим .Един въпрос – колко пъти на ден , същите тези хора докладват , че са били обидени по майчина линия и цялата им рода или че са били свидетели на непристойно поведение пред камерата ? Може и да имаме пропуски в някои неща , но истината се намира в разумния спор с доводи и факти , а не в празно надвикване и безпочвени обвинения.
3. Явно не сме успяли да обясним добре промените и се получи така, че всеки пише каквото му дойде (има и много смислени неща, за което благодарим).Но сред потребителите имаше и хора , които за чиста провокация и казано по друг начин – цирк ! , публикуваха неверни неща. Примерите :
- Човек никога не пращал смс казва: „Няма да платя, не го правете и вие!”
- Играч, правещ по 3-4 игри на ден, описва как сме му отнели възможността за много игри и колко е ужасно това. Добре, а той от общо 10 игри след промените как го разбра това?
- Писане на едно и също като латерна, неизчакване на нашият отговор и дори след направен такъв, който е смислен и логичен, се започва отново със същите искания , все едно изобщо не е прочел обяснението.

Какво следва оттук нататък :
1. Темата ще бъде заключена и в нова тема ще опишем какво сме променили или ще променим. Поднасяме извинение на някой потребители, ако в цялата суматоха са написали мнение, което е важно и смислено и е било изтрито.
2. Призоваваме група на недоволните да продължава да търси диалог с нас в разумни граници. Ще отговорим на всеки ваш смислен въпрос. До сега сме доказали, че когато има някакъв проблем, който пречи по време на игра или в използването на сайта ,сме го взимали предвид и сме го решавали. Няма да се допусне обаче и това да бъдем изнудвани от шепа хора, които се опитват да манипулират другите с разни определния и квалификации. Няма нужда да влизаме в дискусии от рода на някой казал, а ние да се обясняваме. Как може човек, който обижда и заплашва по най-наглия начин играчи да пише за свобода на словото и прозрачност. Нека имаме малко морал и достойнство. Да не се налага да показваме на всички какви ги върши даден потребител в сайта и после как се изявява като голям радетел за доброто на потребителите!

Ние от екипа , отчитаме грешки си , както и създалата се ситуация във форума през последните дни . Дължим Ви извинение за ескалирането на напрежението , което е довело до някои неприятни ситуации. Случаите на безпричинно изтрити и заключени теми са подробно разгледани и лицата допринесли с това , за ескалирането на напрежението по повод нововъденията в сайта ще понесат своята отговорност.

Относно промените в сайта през последните дни , Екипът се запозна с всичките Ви мнения , дори тези, които са написани обидно и критиките и желанията Ви са взети под внимание. Тъй като си дължим взаимно една уважителна дискусия , в която заедно да постигнем консенсус по наболелите въпроси , сегашните теми ще бъдат заключени, както споменах по-горе , а по-късно и изтрити. Ще бъде създадена нова тема , в която може всеки да каже критиката и предложенията си по нововъденията , но нека това бъде направено според правилата на форума. Всеки изказал конструктивно мнение , ще получи отговор.

Отново ще разясним нововъденията , както и това, което мислим да променим в сегашния вариант и вярваме , че заедно ще достигнем до идеалното решение за всичко , удовлетворяващо максимален брой хора.

Спазвайте правилата на форума и не спекулирайте с изтритите си мнения , че едва ли не по този начин Ви отнемаме правото на глас! Напомням , че всяко мнение , написано не по правилата , ще бъде премахнато.

PATE_
03 август 2011

vas 03 Август 09:29
,,Така повечето нови постове са почти същите като старите. ,,

Постовете не са същите като старите,а са от нови хора,които споделят същия проблем! Това трябва да ви даде индикация,че нещата не вървят в правилната посока! Спряхте общия чат тенденциозно,за да няма коментари относно промените! Спряхте личните чатове и достъпа до екипа,за да не се налага да отговаряте на въпроси! Аз бих казала,че не ние пишем едно и също,а вие...давате завоалирани отговори на конкретни въпроси....Ако се върне старото се отваря работа на екипа,а вие явно не желаете да съществува човешки ресурс....така,че останете си с роботите и наведените...За хората с мнение тук няма място...Изобщо за хора май няма място...
Амин

Не може да публикуваш два пъти подред